top of page

Puppies

Public·118 members

Daniel Harrison
Daniel Harrison

З чим найкраще поєднувати жіночі шорти для створення стильного образу?

Останнім часом намагаюсь трохи оновити свій літній гардероб і зловила себе на думці, що маю купу шортів, але не завжди розумію, з чим їх краще поєднувати, щоб вигляд був справді стильний, а не просто «щось наділа і пішла». Нещодавно була ситуація: зустріч із подругами в центрі, спека неймовірна, одягла базові джинсові шорти і просту футболку — ніби нормально, але якось занадто просто виглядало на фоні інших. От тепер думаю, як правильно комбінувати — може, з сорочками, топами чи навіть піджаком? Цікаво, хто як носить і що реально працює в житті, а не тільки на картинках.

6 Views
vagilevich20
2 days ago

Я теж колись довго думала, що шорти — це щось дуже базове, але потім почала експериментувати. Наприклад, мені зайшли варіанти з легкою сорочкою oversize або лляним топом — виглядає вже більш зібрано. До речі, коли шукала нові моделі, натрапила на підбірку тут: https://25union.com.ua/katalog/shorty/ просто глянула, які зараз фасони актуальні, і стало зрозуміліше, з чим їх поєднувати. У мене є одні більш класичні шорти, то я їх навіть із жакетом носила — виглядає досить цікаво. Думаю, головне — це баланс: якщо шорти прості, то верх можна зробити трохи виразнішим.

Members

bottom of page