Czy szeroki wybór treści online naprawdę ułatwia korzystanie z platformy?
Niektórzy uważają, że duża liczba dostępnych opcji w jednym serwisie jest dużą zaletą, a inni wolą mniejszy, ale lepiej uporządkowany wybór. Zastanawiam się nad tym, bo przeglądając ostatnio różne źródła, trafiłem na
gdzie wspomniano o platformie z bardzo rozbudowaną biblioteką treści rozrywkowych. Ciekawe, czy tak szeroka oferta faktycznie poprawia doświadczenie użytkownika, czy czasem może utrudnia wybór i sprawia, że trudniej zdecydować, od czego zacząć. Czy mieliście kiedyś do czynienia z serwisami, które miały naprawdę dużo pozycji do wyboru? Lepiej się z nich korzystało, czy jednak wygodniejsze są miejsca z bardziej uporządkowaną strukturą?
5 Views

Dla mnie osobiście, sama liczba gier nie jest najważniejszym kryterium. Wolę, gdy platforma ma dobrze wyselekcjonowaną ofertę, która odpowiada moim preferencjom, nawet jeśli jest mniejsza. Przy zbyt dużej ilości pozycji często czuję się zagubiony i ciężko mi coś wybrać. Poza tym, istotna jest też płynność działania i stabilność, a nie tylko to, ile różnych gier jest dostępnych na danej stronie.