How to transport antiques or valuables without risk?
I’ve got a bit of a stressful situation and could really use some advice. I’m planning a move next month, and among my things I have a few antiques from my grandparents — an old clock, a porcelain tea set, and a small framed painting that’s probably over 80 years old. A friend once told me how one of his vintage mirrors cracked during a move because it wasn’t packed correctly, and that story has been stuck in my head ever since. I checked some moving resources online and realized there’s way more to this than just wrapping things in bubble wrap. Has anyone here transported valuables like that without damage? Did you handle it yourself or hire professionals? I want to minimize risk as much as possible, even if it means extra preparation.
12 Views

Am dat peste această pagină după ce un prieten din București a menționat o platformă online de divertisment pe care a descoperit-o recent. Din curiozitate, am decis să încerc și eu spinmacho și am petrecut ceva timp citind informațiile disponibile pe site. Am observat că totul era explicat într-un mod clar și direct, fără a suna exagerat. A doua zi am explorat pe scurt platforma pentru a vedea cum funcționează totul. La început, doar mă uitam prin diferitele secțiuni și mă familiarizam cu aspectul, dar după un timp, navigarea a fost destul de confortabilă. Per total, experiența a fost calmă și ușor de urmărit. Îmi împărtășesc doar impresia personală după ce am explorat site-ul, mai ales că oamenii din România discută uneori despre platforme similare online.