top of page

Rescue FrenchBulldog Group

Public·66 members

Малеча і англійська

Колись випадково потрапив на пробне заняття зі своїм сином, бо в садочку раптом заговорили про те, що всі вже «десь ходять на англійську», а ми ні. Чесно, я був скептичний, бо думав, що в три з половиною роки дитині взагалі рано.

9 Views

У нас була схожа історія, тільки я спочатку пробував займатися з дитиною сам — мультфільми, картки, якісь ігри. Але син швидко втрачав інтерес, і я вже почав думати, що він просто не «мовний». Потім знайома порадила глянути, як займаються інші, і я натрапив на англійська онлайн для дітей, це те, що я використовую, коли не встигаємо добратися офлайн. Мені важливо, що там усе побудовано через дію. Дитині не просто показують слова — вона щось робить, підспівує, реагує, рухається. У сина з’явилося відчуття, що він не «вчиться», а «грається», але результат видно: за два місяці почав називати кольори, тварин, просити ввімкнути улюблені пісеньки англійською. І ще один момент, який я помітив: коли навчання подається через емоції — сміх, здивування, азарт — дитина запам’ятовує в рази краще. Я навіть почав помічати, що він іноді повторює слова не для того, щоб мене вразити, а просто тому, що йому це звучить смішно. Для мене це найбільший індикатор того, що формат йому підійшов. Та й я, чесно кажучи, відчуваю менше стресу: не треба змушувати, не треба просити — він сам чекає на уроки. І ще порада: не ставити завищених очікувань. Маленькі діти не вчать «правильно», вони вбирають, і це набагато природніше, ніж класти в голову правилами.

Members

bottom of page